BAŞKANIN ÇOCUK SEVGİSİ

Mahallelerde yapılan çalışmaları denetleyen ve vatandaşları göreve geldiği günden beri dinleyen Belediye Başkan Vekili Kürşad ATAK, çevresini saran çocuklarla da sohbet ediyor.
Gittiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan ATAK, çocukların ilgisini karşılıksız bırakmıyor. Hem çocukların sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalışıyor hemde çeşitli hediyelerle onları sevindiriyor.
Vatandaşlarla her zaman içi içe olan Belediye Başkan Vekili Kürşad ATAK, "Bu halkın bir parçasıyız. Biz ulaşılmaz değiliz. Bir yandan çalışma alanlarını kontrol ederken, diğer yandan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir.” Dedi.