İlçemizde Muhtarlar Günü Kutlandı.

Belediye Başkan Vekili Kürşad ATAK 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İlçemizdeki Muhtarlarla bir araya geldi. Dicle Baraj kıyısında değerli Muhtarlarımızı yemekte de ağırlayan Belediye Başkan Vekili Kürşad ATAK yaptığı açıklamada;
“Türkiye'nin en güzel, en huzurlu ve en muhteşem ilçelerinden biri olan Eğil de değerli muhtarlarımızla birlikte görev yapmaktan onur duyuyorum. Hiç kuşkusuz ki; muhtarlık görevi bir kentin geleceğini belirleyen en önemli unsurlardan biri; demokrasinin temel taşı, başta belediyeler olmak üzere tüm devlet kurumlarıyla, vatandaşlar arasında kurulan köprüdür.
Belediye Başkan Vekilliği görevine geldiğim günden beri en büyük hedefim; huzurun, barışın ve hoşgörünün kenti Eğili; Eğillilerle ile birlikte yönetmek, Eğili geleceğe taşıyacak projeleri Eğil Halkı'yla birlikte hayata geçirmekti. Bu amaç ve hedefle çıkığım yolda; her daim değerli muhtarlarımızla birlikte hareket ettim. Onların rehberliği ışığım oldu.
Mahallelerimizde yaşadığınız sorunlara birlikte çözüm aradık, aramaya da devam ediyoruz. Bazen belediyemizin imkanları kısıtlı kaldı. Bu kısıtlı imkanlarda dahi ortak akılla yaşanan problemleri ivedilikle çözmeye çalıştık.
Bu bilinçle hareket ettiğimiz sürece, birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece, yerel yöneticiler olarak halkımıza çok daha güzel ve kalıcı hizmetler sunacağımızdan eminim.
Bu anlamlı günde tüm muhtarlarımızı saygıyla selamlıyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum. Hep birlikte aydınlık yarınlar için çalışmaya, daha çok çalışmaya devam edeceğiz. ” Dedi.