Başkan Vekili Kürşad ATAK'tan Bayram Mesajı

Başkan Vekili ATAK, Bayram Namazı sonrası ilçedeki vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma sonrası yaptığı açıklamada; Dini bayramların manevi duyguları daha çok pekiştirdiği ve insanları birbirine daha çok yaklaştırdığını söyleyen Belediye Başkan Vekili ATAK, ‘’ Bayramlar insanların kardeşçe kucaklaştığı, birbirlerine olan sevgi ve saygılarının daha çok pekiştiği günlerdir. Birlik içinde olmanın ve hayırlı günlerin en başında gelen bayramlar dostlukların canlanmasına, üzüntülerin yerini sevincin almasına, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılmasına vesile olmaktadır. Mübarek Kurban Bayramı’nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum. Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Eğilli vatandaşlarımızın ve tüm islam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum'' dedi.