Belediyemizden Eğitime Destek

Belediyemiz Kalkan ilk ve ortaokulunda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Belediyemiz okullardan gelen talepler doğrultusunda, ilçemizdeki okulların boya, tamirat, tadilat, bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirip eğitime destek oluyor.

Belediyemiz bütçesi kapsamında, Eğil genelinde ihtiyaç duyulan okulların tadilat, tamiratlarını yaptıklarını belirten Belediye Başkan Vekili Kürşad ATAK, yeni eğitim-öğretim yılında, çocukların daha bakımlı ve temiz okullarda eğitim görmesini arzuladıklarını söyledi. Belediye olarak ilçedeki okullara boya desteği de sağladıklarını da belirten ATAK “ İlçemizdeki tüm okulların daha nezih bir ortamda eğitim vermesini amaçlıyoruz. Okullarımızın temizlik, tamirat, boya ve tadilat işleri belediyemiz tarafından yapılıyor. Belediye olarak eğitime tam destek veriyoruz. Çocuklarımızın daha temiz ve bakımlı okullarda eğitim görmesini istiyoruz.”dedi.

Çevre temizliğinin belediyenin asli görevi olduğunu belirten ATAK “Çevre temizliği belediyelerin asli görevidir. Temiz tutmanın birinci şartı kirletmemektir. Biz okullarımızın çevre temizliğini yaparak temiz bir şekilde yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyoruz. Temiz tutmak ve kirletmemek de öğrencilerimizin görevidir ” dedi.