23 Nisan Akşamı Saat 21:00'de Hep Birlikte İstiklal Marşımızı Okuyalım

Tarih : 23-04-2020 145 defa incelendi

Belediyemiz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Kuruluşu'nun 100. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, ilçe merkezini Türk Bayraklarıyla donatarak, vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

23 Nisan Perşembe Akşamı Saat 21: 00'de İstiklal Marşı’nın okunacağının altını çizen Belediye Başkan Vekili İdris ARSLAN, Bu yıl Milli Mücadele’mizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Covid-19 virüsünün yol açtığı salgın hastalık nedeniyle evlerimizde karşılayacağız.

TBMM Başkanımızın çağrısı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla 23 Nisan akşamı saat 21:00’da, İstiklal Marşı’mızın okunması planlanmıştır. Bizler de  ilçe olarak 23 Nisan akşamı saat 21:00’da bu çağrıya evlerimizden eşlik edecek, tek yürek olarak bu coşkuya ortak olacağız.
Bütün Eğillileri İstiklal Marşı’mızı okumaya davet ediyor, hepinize saygılar sunuyorum. Dedi.